

#### **Scientific Programs**

Date/Time	Program	Speakers			
Sept 20	-Registry for Short Course				
Sept 21	-Registry for INRS2012				
<b>Short Course</b>	rrse (Language: Chinese)				
9.20 16.00	-Short Course: Basic Techniques in Neural	Chair: Dr. Xiao-Ming Xu			
8:30—16:00	Regeneration Research				
8:30—9:20	Course 1: Generating neural stem cells for repair of	Su-Chun Zhang, Ph.D.			
8.30—9.20	CNS disorders (50mins)	University of Wisconsin			
9:20—10:10	Course 2: Animal models for the CNS injury and	Yi-Ping Zhang, Ph.D.			
5.20—10.10	regeneration (50mins)	Norton Neuroscience Institute			
10:10—11:00	Course 3: Assessments of neuronal cell survival and	Jinhui Chen, M.D., Ph.D.			
10:10 11:00	death (50mins)	Indiana University			
	Workshop 1: How the professional technique of	Wutian Wu, Ph.D.			
11:00—11:30	microscope photography may get the paper	The University of Hong Kong, China			
	published (30mins)				
	Workshop 2: How to write a successful grant	Si-Wei You, M.D., Ph.D.			
11:30—12:00	proposal (30mins)	The Fourth Military Medical University,			
		China			
13:00—13:50	Course 4: Axonal tract tracing techniques in CNS	Xiao-Ming Xu, M.D., Ph.D.			
	injury and regeneration research (50mins)	Indiana University			
	Course 5: Functional assessments for CNS trauma	Nai-kui Liu, M.D. Ph.D.			
13:50—14:40	and regeneration, and neurodegenerative	Indiana University			
	disorders (50mins)				
14:40—15:30	Short Course Discussion (50mins)	Chair: Dr. Xiao-Ming Xu			
	Workshop 3: How to Write a World Class Paper	Warran Raye, Ph.D.			
15:30—16:00	(30mins)	Edanz			
Mini-sympos	ium (Language: English)				
	- International Young Scholars Forums				
9: 00—16:00	The open communication session is held for the students to present their work to the principal				
9: 00—16:00	investigators and head of well-known laboratories all over the world.				
	Each oral presentation will have a 5 minutes for their presentation and a 5 minutes for Q&A.				
9: 00—11:00	How to write a World Class Paper?				
9.00—11.00	Warran Raye, Ph.D. by Edanz				
	- Parallel Sessions				
13:00—16:00	Numerous hot topics in neural regeneration will be covered. Discussion between clinicians and				
13.00—10.00	basic researchers will be focused and potential cooperation will be explored during the				
	discussion.				
Chi nese Outs	standing Scholars in Neuroscience (Language: Ch	ninese)			
	-"National Basic Research Program of China(973	Hosted by Dr. Kwok-fai So			
16:00—18:00	Program)" Seminar	-Boqin Qiang			
	To discuss China's on-going national keystone basic	Chinese Academy of Medical Sciences			

Symposium Venue: Liaoning Friendship Hotel

Address: 1 Huanghe North Avenue, Huanggu District, Shenyang, Liaoning Province, P.R.China



### 2nd International Neural Regeneration Symposium

(INRS2012)

Chenyang, China				
	research program in Neuroscience, which will be	-Jia Qu		
	presented by high-level advisory committee	Wenzhou Medical College		
	members and project chief scientists.	-Shigang He		
		Shanghai Jiao Tong University		
		-Chunjie Zhao		
		Southeast University		
Neural Regen	neration Research's Night: Author Seminar			
_	ditors-in-chief and editors (Language: Chinese a	nd English)		
	- Awards Ceremony for top cited paper published	Hosted by		
	in Neural Regeneration Research during	-Dr. Kwok-Fai So		
	2006~2011	-Dr. Xiao-Ming Xu		
18:30—21:00	- How to get published in Neural Regeneration	Editors-in-chief of Neural Regeneration		
	Research	Research		
	- Introducing editor board members	Research		
Sont 22-22	-INRS2012 (Language: English)			
Sept 22-23				
Sept 22	Keynote Speech: Biology past and biology future:	Dr. Bruce Alberts		
8:30—9:30	where have we been and where are we going?	Editor-in-Chief of Science		
	(60mins)			
9:30—9:45	Group Photo			
	Theme 1: Regeneration following the central and peripheral nerve injuries(105mins)	Chair:Dr. John Houle,		
9:45—12:00		Co-chairs:Dr. Shu-sen, Cui,		
	• • • • • • • • • • • • • • • • • • • •	Dr. Guo-biao, Liang		
9:45—10:20	- Injury-induced axonal growth in the CNS:	Binhai Zheng, Ph.D.		
3.13 10.20	regeneration and sprouting (35mins)	University of California		
10:20—10:55	- Axon Regeneration and Exercise Dependent	John D Houle, Ph.D.		
10.20 10.55	Plasticity in the Injured Spinal Cord (35mins)	Drexel University		
10:55—11:30	- Peripheral nerve regeneration (35mins)	Ahmet Hoke, M.D., Ph.D.		
10.55—11.50	- Peripheral herve regeneration (Sommis)	Johns Hopkins University		
11:30—12:00	Panel Discussion(30mins)			
12:00—13:00	Lunch Break			
		Chair: Dr. Mari Dezawa,		
13:00—14:45	Theme 2: Stem cell transplantation-mediated	Co-chairs: Dr. Cheng He		
	neural regeneration(105mins)	Dr. Xiao-bo Wang		
	-Cross talk and developmental programs in stem	Even Snyder		
13:00-13:35	cell biology (35mins)	Sanford-Burnham Institute		
	- Muse cells, a novel type of adult human			
	pluripotent stem cells that reside in mesenchymal	Mari Dezawa		
13:35-14:10	tissues: their great possibility for regenerative	Tohoku University		
	medicine and tissue repair (35mins)	Torrord Offiversity		
		Su Chung Thang		
14:10-14:45	- Human Stem Cells and Neural Regeneration	Su-Chung Zhang		
	(35mins)	University of Wisconsin		
444	Theme 3: Endogenous and exogenous repair	Chair :Dr. George Smith,		
14:45-17:00	mechanisms(105mins)	Co-chairs: Dr. Kwok-fai So		
		Dr. Guo-biao, Liang		
14:45-15:20	-Functional role of endogenous neural stem cells	Kwok-Fai So		

Symposium Venue: Liaoning Friendship Hotel

Address: 1 Huanghe North Avenue, Huanggu District, Shenyang, Liaoning Province, P.R.China



	(05 : )	-I II :			
	(35mins)	The University of Hong Kong			
15:20-15:55	- Transplantation and gene therapy-mediated	Alan Harvey			
_5.20 15.55	repair of injured CNS (35mins)	The University of Western Australia			
15:55-16:30	- Construction of molecular pathways to direct	George Smith			
15.55 10.50	axonal growth and regeneration (35mins)	Shriners Hospital, Tample University			
16:30-17:00	Panel Discussion(30mins)				
10.00 20.20	-Welcome Ceremony				
18:00—20:30	-Awards Ceremony for best conference abstracts/papers				
Sept 23	Theme 4: Emerging technology in neural	Chair :Dr. Kevin K.W. Wang,			
8:00—9:45	regeneration & trauma research(105mins)	Co-chairs:Dr. Jia Qu, Dr. Wu-tian Wu			
0.00.0.25	-Nanotechnology and imaging in CNS injury	Ji-xin Cheng			
8:00-8:35	research(35mins)	Purdue University			
00-010	- Clinical trials and exercise to promote recovery	Sarah Dunlop			
8:35-9:10	after spinal cord injury(35mins)	The University of Western Australia			
		Kevin K.W. Wang			
9:10-9:45	-Biomarkers in neurotrauma research(35mins)	University of Florida			
		Chair :Dr. Wise Young,			
9:45-12:00	Theme 5: Translational research and clinical trials	Co-chairs: Dr. Biao Chen			
	in acute neurological disorders(105mins)	Dr. Guo-shan, Zeng			
	-What is needed for regeneration research – from a	Christopher B Shields			
9:45-10:20	clinician's perspective(35mins)	Norton Neuroscience Institute			
	- Corticospinal tract regeneration in chronic stroke				
	patients after an intracranial implantation of	John (Shinn-Zong) Lin			
10:20-10:55	autologous CD34 stem cells — phase II trial	China Medical University			
	(35mins)	,			
		Waisang Poon, M.D., Ph.D.			
10:55-11:30	- Clinical trial of stem cell transplantation in spinal cord injury(35mins)	The Chinese University of Hong Kong,			
		Prince of Wales Hospital			
11:30-12:00	Open Discussion(30mins)	12.22			
	Close Ceremony				
12:30—12:30	Awards Ceremony for poster presentation				
Sept 24-25	-2-day FREE Tour				
Sept 24	Benxi Water Cave National Park				
Sept 24					
19:00-21:00	-Neural Regeneration Research's 1 <sup>st</sup> Editorial Board Meeting				
Sept 25	Mt. Guanmen Reservoir, Benxi				
Sept 26					
	p				

Symposium Venue: Liaoning Friendship Hotel

Address: 1 Huanghe North Avenue, Huanggu District, Shenyang, Liaoning Province, P.R.China



#### Mini-symposium

Date: Sept 21, 2012 Language: English

	Language: English		·:	·	
No.	Topics	Chairs	Time	Commentator	Venue
1	Science Research Seminar of Shenyang North Hospital	Wei-hong Meng, Ming-xiao Hou, General Hospital of Shenyang Military Region	13:00—16:00	Kwok-fai So	Conference Hall, 2 <sup>nd</sup> Floor, Building15
2	Industry/Academic Perspective on Moving Neuroregenerative Therapies to Market	Wise Young, Rutgers University Guo-biao Liang, Neuromedical Institute of PLA, General Hospital of Shenyang Military Region	13:00—16:00	Wise Young	Lily Hall Friendship Palace
3	Biomaterials and peripheral nerve regeneration	Bao-guo Jiang, Pei-xun, Zhang, Department of Trauma and Orthopaedics, Peking University People's Hospital Xiao-song Gu, Key Lab of Neural Regeneration of Jiangsu Province, Medical college of Nantong University	08:30—11:30	Wu-tian Wu	Roundtable Hall 2 <sup>nd</sup> Floor, Building12
4	Pharmacological mechanism on Neural Regeneration	Kai-shun Bi, Li-bo Zou, Shenyang Pharmaceutical University	13:00—16:00	Xiao-Ming Jin	Hibiscus Hall Friendship Palace
5	Optic Nerve Regeneration	Jia Qu, Wenzhou Medical College	13:00—16:00	Alan Harvey	Roundtable Hall 2 <sup>nd</sup> Floor, Building12
6	Spinal cord injury and neural regeneration	Shao-jun Liu, Academy of Military Medical Sciences Xi-fan Mei, The First Affiliated Hospital of Liaoning Medical University Zheng-wei,Yuan, China MedicalUniversity	13:00—16:00	Yi-ping Zhang	Roundtable Hall 2 <sup>nd</sup> Floor, Building1
7	Neural regeneration in the hand and upper extremity	Shu-sen Cui, Rui Li, China-Japan Union Hospital, Jilin University	13:00—16:00	Sarah Dunlop	Yazhu Hall 1 <sup>st</sup> Floor Building 1
8	Peripheral nerve injury and regeneration	Hong Feng, Feng Tian Hospital Affiliated to Shenyang Medical College	13:00—16:00	Sarah Dunlop	Yazhu Hall 1 <sup>st</sup> Floor Building 1
9	Stem Cell therapy for stroke	Guo-ping Tian, First People's Hospital of Shenyang	13:00—16:00	Wise Young	Lily Hall Friendship Palace
10	Neurotrauma and neural regeneration	Jia-jun Chen, Department of Neurology, China-Japan Union Hospital, Jilin University	13:00—16:00	Wise Young	Lily Hall Friendship Palace

Symposium Venue: Liaoning Friendship Hotel

Address: 1 Huanghe North Avenue, Huanggu District, Shenyang, Liaoning Province, P.R.China



				A STATE OF THE STA	
11	International Young Scholars Forums	Yi-wen Ruan, The Joint Laboratory For Brain And Health(BFAH), Jinan University And The University Of Hongkong Shu-yan Cong, Department of Neurology, Shengjing Hospital of China Medical University	9:00—16:00	Biao Chen	VIP Hall Friendship Palace
12	How to Write for and Get Published in journal	Warren Raye	9:00—11:00	Warran Raye	Roundtable Hall 2 <sup>nd</sup> Floor, Building1

Symposium Venue: Liaoning Friendship Hotel

Address: 1 Huanghe North Avenue, Huanggu District, Shenyang, Liaoning Province, P.R.China